Despre noi | Produse | Servicii - Bobinaj | Contact |                                                              Descarca lista completa de preturi
 
Despre Noi
 
       Firma noastră s-a înfiinţat în data de 13 decembrie 1995, şi funcţionează din data de 03 ianuarie 1996 ca atelier de bobinaj şi reparaţii scule de mână. În prezent lucrăm 4 persoane, adică 3 angajaţi. Pe lucrările executate dăm o garanţie de 6 luni, şi în funcţie de cantitatea lucrarilor putem executa în termeni de 2-7 zile lucrătoare. În cazul lucrărilor mai mari sau pentru clienţi fideli putem da o anumită reducere de preţi. Serviciile noastre în afara motoarelor şi sculelor de mână se extinde şi la transformatoare aparate de sudură, pompe de apă, pompe submersibile, aspiratoare, pompe de recirculare, maşini de spălat şi altele. Rebobinarea rotoarelor se face cu tehnologia cea mai modernă (punctare, echilibrare). Motoarele sânt uscate în cuptor electric.  În magazie dispunem de mai multe tipuri de rulmenţi ca: SKF, KOYO, SNR, ISB. Aşteptăm părerile şi sesizările dumneavoastă.

       Incepand cu anul 2008 am deschis un magazin in care vindem o gama larga de scule de mana si accesorii marca BOSCH, SKIL, MAKITA, HITACHI cu garantie 2 ani pentru persoane fizice si 1 an pentru societati. 
 
 
 


Site realizat de sandorkovacs@rdslink.ro